Evenimente / Anunturi

Oamenii Patrimoniului 2022

Avem bucuria de a anunța numirile pentru Oamenii Patrimoniului, ediția 2022. Persoane, organizații, instituții care au făcut un pas înainte pentru protejarea peisajului construit al Bucovinei. Bune practici și exemple pe care trebuie să le urmăm! 

Citeste mai mult...

Conferința de presă - Lansare proiect „Bucovina: Regenerare rurală prin implicarea comunității”

ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE ECONOMICĂ ŞI REGIONALĂ - A.D.E.R. vă invită la evenimentul de lansare a proiectului „Bucovina: Regenerare rurală prin implicarea comunității”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară - Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, cod MySMIS2014 + 151477.

Conferința de presă va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ora 12.00, la Atelierul de Draniță din Bilca (Str. Mihai Eminescu nr. 12).

Vă așteptăm cu drag!

Atelier Draniță Bilca

Conferinţă de presă finală - Cernăuţi, Ucraina, 19 -20 iunie 2015

Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi, Ucraina), în cooperare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică și Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană «ROMONTANA» (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internațională a Business-ului Mic si Mijlociu „Small Euro Business” (Bălţi, Republica Moldova) implementează proiectul

Citeste mai mult...

Festivalul Montan "Traista Bucovineană", 17 mai 2015, Cernăuți, Ucraina

În cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „ECO-CARPAȚI - Dezvoltarea de Eco-Business în Carpaţii de frontieră ca o şansă mai bună pentru competitivitate economică”, cod MIS ETC 1603, realizat de către Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi), în colaborare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană «ROMONTANA» (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internaţională a Business-ului Mic si Mijlociu „Small Euro Business” (Bălţi, Republica Moldova),

Citeste mai mult...