Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/esens/public_html/asociatia-ader.ro/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512
Proiecte

Proiectul "Salvează Satul Bucovinean"

ADOPTĂ O CASĂ ! SALVEAZĂ SATUL BUCOVINEAN!

Acest proiect nu luptă împotriva modernizării, ci doreşte să convingă că NOUL nu trebuie neapărat să elimine VECHIUL, ci poate să îl completeze armonios, şi că „a construi” nu trebuie să însemne neapărat „a dărâma”.

Misiunea: Promovarea unei arhitecturi contemporane care să se armonizeze cu peisajul tradițional al Bucovinei, în vederea păstrării atractivității culturale și turistice a zonelor rurale din Bucovina.

Proiectul ECO-CARPAŢI

Proiectul de colaborare transfrontalieră "ECO-CARPAŢI - Dezvoltarea de Eco-Business înCarpaţii de frontieră, o şansă pentru o mai bună competitivitate economică" este realizat de către Asociaţia Publică Municipală "Centrul de Business" (Cernăuţi), în colaborare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană "ROMONTANA" (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internațională a Business-ului Mic si Mijlociu "Small Euro Business" (Bălţi, Republica Moldova).

Proiectul Joint Business Support Centre

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava (România) este Beneficiarul unui nou proiect cu finanţare europeană, intitulat „Joint Business Support Centre – Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)”, MIS-ETC CODE: 1934. Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina(Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi(Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ”ADER”(România) pe o perioadă de 22 luni, în intervalul septembrie 2013 – iulie 2015.