Conferinţă de presă finală - Cernăuţi, Ucraina, 19 -20 iunie 2015

Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi, Ucraina), în cooperare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică și Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană «ROMONTANA» (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internațională a Business-ului Mic si Mijlociu „Small Euro Business” (Bălţi, Republica Moldova) implementează proiectul „ECO-CARPAŢI - Dezvoltarea de Eco-Business în Carpaţii de frontieră ca o şansă mai bună pentru competitivitate economică”, cod MIS ETC 1603. Acesta se desfășoară în perioada noiembrie 2013 – iulie 2015 și este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.
În perioada 19 -20 iunie, 2015, în orașul Cernăuți (Ucraina), s-a desfăşurat conferința finală a proiectului la care au participat aproximativ 40 de invitați din Romania, Ucraina, Republica Moldova.
La acest eveniment fost prezentate rezultatele majore realizate în cadrul proiectului. A doua zi a conferinței a fost dedicată unei vizite în teren, unde participanții au vizitat Parcul Natural Național "Vyzhnytsya", unde au putut vedea centrul de recreere a zimbrilor europeni și expozițiile centrului Eco-educațional al PNN "Vyzhnytsya"(poteca ecologică „cele patru anotimpuri").
În acest sens, a fost publicat următorul comunicat de presă, pe care vă invităm să-l parcurgeți:
http://www.crainou.ro/…/eco-carpati-dezvoltarea-de-eco-bus…/

Proiectul de cooperare transfrontalieră „ECO-CARPAȚI - Dezvoltarea de Eco-Business în Carpaţii de frontieră ca o şansă mai bună pentru competitivitate economică”, cod MIS ETC 1603 a primit finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Mai multe detalii AICI.

Graniţe comune. Soluţii comune.
www.ro-ua-md.net