Curs Managementul Destinației Turistice

Asociația de Dezvoltare Economică și Regională (ADER) vă invită să participați la cursul Managementul destinației turistice, organizat în cadrul proiectului „POlitici în Turism pentru o Dezvoltare Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Cui se adresează cursul?
Angajaților / membrilor / voluntarilor ONG-urilor ce au ca domeniu de activitate turismul, precum și altor parteneri sociali, inclusiv autorități publice (membre ale asociațiilor de turism).

De ce este utilă participarea la curs?
Pe parcursul a 4 zile de seminar, cursanții își vor însuși noțiuni legate de managementul destinației, vor analiza etapa de dezvoltare în care se află destinația din care fac parte, vor discuta despre piețele sursă interesante pentru zona pe care o reprezintă. De asemenea, cursanții vor avea posibilitatea să exerseze în activități de echipă tehnici de analiză și planificare strategică, vor analiza valorile centrale și avantajele competitive ale destinației. Vor fi discutate și dezbătute modalități de cooperare cu stakeholderii relevanți pentru destinație și modul de funcționare a Organizațiilor de Managementul Destinației (OMD).

Durata cursului este de 32 de ore (8 ore/zi) și se va desfășura în două serii (pentru două grupe), în două locații diferite: Suceava și Brașov.

Perioada estimativă este 14.03-17.03.2019 pentru Suceava și 16-19.05.2019 pentru Brașov.

Număr de locuri disponibile, ce vor fi finanțate prin proiect: 20 persoane
- 10 locuri pentru cursul ce se va derula în Suceava și
- 10 locuri pentru cursul ce va avea loc la Brașov.
Alocarea persoanelor înscrise pe locațiile menționate se va face în funcție de opțiunea participanților, de numărul de locuri disponibile și de punctajul obținut de solicitanți.

Calendar depunere dosare:

  • Pentru Suceava: 01.02 - 24.02.2019
  • Pentru Brașov: 01.04 - 15.04.2019

În situația în care numărul de locuri disponibile nu va fi acoperit în perioada de înscriere menționată mai sus, aceasta va fi prelungită cu o săptămână, urmând să fie realizată o nouă evaluare a dosarelor depuse.

Mai multe detalii privind înscrierea și metodologia de selecție pot fi găsite în PDF-ul de mai jos sau pot fi solicitate la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Metodologie de organizare Curs Managementul Destinației Turistice