Invitație de participare - Festivalul Montan, Cernăuți, Ucraina

În cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „ECO-CARPAȚI - Dezvoltarea de Eco-Business în Carpaţii de frontieră ca o şansă mai bună pentru competitivitate economică”, cod MIS ETC 1603, realizat de către  Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi), în colaborare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană «ROMONTANA» (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internaţională a Business-ului Mic si Mijlociu „Small Euro Business” (Bălţi, Republica Moldova), în cadrul Programului Operaţional Comun „România – Ucraina – Republica Moldova 2007 - 2013”, se  va desfășura în data de 17 mai 2015, în orașul Cernăuți, Festivalul Montan (Mountain Festival) în vederea promovării obiceiurilor, tradițiilor și a ecoturismului în regiunea transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova.

 Sunt asigurate următoarele servicii:

  • Transfer participanți România-Ucraina și retur;
  • Cazare (o noapte) și masă pentru participanți în Cernăuți, Ucraina;
  • Facilități logistice specifice pe durata festivalului.

Festivalul Montan (Montain Festival) organizat de către Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi),  se adresează meșterilor populari, sectorului de afaceri din turism, agroturism și agricultură ecologică, precum și reprezentanților comunităţilor locale.

Data finală pentru înregistrarea la acest eveniment  – 4 mai 2015. Participanţii vor fi selectaţi şi informaţi până în data de 8 mai 2015.

 

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:

- coordonator proiect – Lăcrămioara Beilic,

tel.: +40722495677 sau е-mail:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

sau

- Coordonator activităţi de formare - Doru Biliuţă

tel.: 0745.001.297

 

 Graniţe comune. Soluţii comune

www.ro-ua-md.net