INVITAŢIE CURS GRATUIT: „Echipa-dezvoltare și motivare” - Aprilie 2015

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în calitate de aplicant al proiectului „Joint Business Support Centre - Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)" (Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă RO-UA-MD ), COD MIS-ETC: 1934,

vă Invită să participaţi gratuit la cursul de formare profesională "ECHIPA - DEZVOLTARE SI MOTIVARE"

care va fi organizat în perioada 23 - 26 Aprilie 2015, la sediul CCI Suceava.

Obiectivul general al proiectului reprezintă sprijinirea şi consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

Proiectul a primit finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România -Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 şi este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuţi, Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Bălţi, Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională „ADER" (Suceava,România).

Selecţia acestor cursuri s-a realizat din 13 opţiuni de cursuri, în cadrul Workshop-ului „Formarea profesională şi parteneriatele strategice - o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD", desfăşurat la sediul CCI Suceava în data de 30.04.2014. Cele 13 opţiuni de curs au fost selectate de către reprezentanţii mediului de afaceri sucevean şi centralizate în studiul „IDENTIFICAREA NEVOILOR DE FORMARE ÎN ZONA TRANSFRONTALIERĂ ROMÂNIA - UCRAINA-REPUBLICA MOLDOVA".

Aceste cursuri se adresează administratorilor de firme şi angajaţilor!

*   Pentru a participa la cursul "ECHIPA - Dezvoltare si Motivare" vă rugăm să completaţi talonul de participare ataşat şi să îl transmiteţi pe email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau pe fax: 0230/520.099.

*  Agenda cursului o găsiţi ataşată.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Graniţe comune. Soluţii comune.

www.ro-ua-md.net

Talon de participare

Agenda evenimentului