ECO-CARPATHIANS Project - ANUNŢ participare training

În perioada mai-iunie 2014, în cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „ECO-CARPATI - Dezvoltarea de Eco-Business în Carpaţii de frontieră ca o şansă mai bună pentru competitivitate economică”, cod MIS ETC 1603, realizat de către  Asociaţia Publică Municipală „Centrul de Business” (Cernăuţi), în colaborare cu Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională – ADER (Suceava, România), Asociaţia Naţională pentru Dezvoltare Rurală Montană «ROMONTANA» (Vatra Dornei, România) şi Asociaţia Internaţională a Business-ului Mic si MijlociuSmall Euro Business”(Bălţi, Republica Moldova), în cadrul Programului Operaţional Comun „România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013”*, va avea loc trainingul pe problemele dezvoltăriibusiness-ului ecologic în zonele de munte. Trainingurile de formare se vor axa pe trei domenii prioritare:

• meşteşuguri ecologice:      07 – 12 Mai 2014, Cernăuţi, 5 zile;
  • turism ecologic:                 04 – 08 Iunie 2014, Cernăuţi, 5 zile;
  • agricultură ecologică:        04 – 08 Iunie 2014, Cernăuţi, 5 zile;

Data finală pentru înregistrarea la aceste traininguri – 10 Aprilie 2014.

Participanţii vor fi selectaţi şi informaţi până în data de 15 Aprilie 2014.

Pentru perioada de formare participanţilor li se vor asigura: cazarea, masa şi materialele pentru studii. După finalizarea studiilor, cu condiţia participării la toate componentele, inclusiv pregătirea planului de afaceri, participanţii vor obţine diplome.

Vă invităm să participaţi!

Pentru informaţii suplimentare contactaţi coordonator proiect – Lăcrămioara Beilic,

tel.: +40722495677 sau е-mail: adersuceava @ gmail.com

Graniţe comune. Soluţii comune.

DETALII ANUNŢ

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

www.ro-ua-md.net